EASTBELGIUM ACTION & FUN CENTER EASTBELGIUM ACTION & FUN CENTER EASTBELGIUM ACTION & FUN CENTER EASTBELGIUM ACTION & FUN CENTER EASTBELGIUM ACTION & FUN CENTER EASTBELGIUM ACTION & FUN CENTER EASTBELGIUM ACTION & FUN CENTER EASTBELGIUM ACTION & FUN CENTER EASTBELGIUM ACTION & FUN CENTER EASTBELGIUM ACTION & FUN CENTER EASTBELGIUM ACTION & FUN CENTER EASTBELGIUM ACTION & FUN CENTER EASTBELGIUM ACTION & FUN CENTER

Het East Belgium Action & Fun en Kartingcenter is één van de modernste in heel europa. Dit unieke concept geeft vele onvergetelijke momenten voor jong en oud  en dat alles onder één dak. Dit indoor attraktiepark of theme park, zoals  Karting met zijn ,,Formule I Race,, of Bowlingwedstrijden (met Blacklight en Fluorballen), Lasergame (Paintball maar met infrarood  en lazergestuurd), het Sumoworstelen, of Funboxing, Rodeo/Bullriding of het digitale Shooting, en als laats het indrukwekkende 3D Midgetgolf met zijn 9 holes  is idéaal voor familieuitstapjes, vrijgezellenafscheidfeestjes, meetings, séminaries, leisure, teambuildings.

Verder zijn er nog Racesimulatoren, Air Hockey, diverse Voetbalspelen en vele andere elektronische attrakties.

Vergaderzalen die ook gebruikt worden voor familiefeesten, een klein restaurant voor de kleine en grote portemonnaies, een gezellige bar, een fijn terras, enfin alles om een dag te doen slagen.

De kartbaan ligt op een 30 tal minuutjes van het grote circuit van Francorchamps. Het is een soort kartarena met een lengte van 850 meter met fantastische Sodykarts. Met 2 type van Karts, de één voor de kleine races en de tweede serie voor de endurences of de grote wedstrijden. Zelfs een kart voor lichamelijk gehandicapte mensen is er ter beschikking. De karts bereiken een snelheid van 70 km per uur en is geschikt voor mensen die een adrenaline kick willen hebben.

Sinds juni 2011 is er een totaal nieuw asfalt gelegd zodat de baan gloednieuw is.

De EastBelgium Kartclub heeft deze baan als een als beste van Europa genomineerd.

 

Wilt u verdere informatie, bel gerust of  stuur een Email
+32.80.329301 – info@actioncenter.be